• NA MI ÚJSÁG… AZ AKTUÁLIS MIGRÁCIÓVAL ?

    2021. november 22. hétfő • Egyéb

     

    A Migráció és a népvándorlás minden korban jelen volt a történelmünkben. A népcsoportok felkerekedtek, hogy élhető helyre tudjanak költözni, vízhez jussanak stb. Az emberiség a természet törvényeinek megfelelőn élte életét a környezetével. A bolygónkon szétszórtan élt a HOMO (ember) és bele olvadt a környezetének anyag és élet kőrforgásába.

    Ez napjainkban megváltozott. Élhetetlen környezetben mesterségesen növelik a népességet. Ilyen helyen a létminimumon élő emberek aránya nagyon magas. A természet törvénye alapján ezeket az embercsoportokat járványok pusztítják, belháború indul és amikor mindent lehetőséget kimerítettek, akkor a létük fenntartása érdekében vándor útra indulnak. A baj az, hogy ezt a vándorlást nem a létfenntartás ösztöne, hanem szervezett embercsempészek irányítják.

    Egyszerű kérdésre egyszerű választ adjunk: Azt láthatjuk, hogy a migránsok zöme fiatal férfi. Ez mit eredményez ? az elvándorlás helyén felbillen a természetes nemek aránya és természetesen ahová érkeznek ott is. Kialakul a feszültség a befogadó helyen, mert az élet törvényszerűségének megfelelőn a bevándorlók kiszorítják a befogadó ország férfi lakosságát. Hogyan oldották meg ezt a tényszerű és nem kritizálható kérdést. A befogadó ország férfi lakosságát nemváltoztatásra ösztönzik (reméljük nem teszik kötelezővé). A válasz tehát, a kibocsátó ország népességét jelentősen csökkenteni tudták (felborult nemek arányával), ezzel együtt a befogadó ország etnikai összetételét is meg tudták változtatni. Hát ez az újság.

    nm21  nm22

    SZM