• Aktuális témák: Quantumbiológia

  2021. január 27. szerda • Kvantumbiológia, Multimédia, Természettudomány, Videó

   

  Stúdió beszélgetés:

  Rataj András – Szacsky Mihály

  A Természet Tudományok legösszetettebb tudomány területe az ÉLETTUDOMÁNY. A bolygókon található minden élőlény léte, életfolyamata e tudomány terület vizsgálódásának tárgya.

  Az élettudományok összefoglaló rendszertana a TAXONOMIA. Az élővilág további alrendszerekre oszthatóak, Mikrobiológiai, botanika, zoológia, antropológia. Említhetjük például az orvostudományt, amely tudományterület egy önálló de elválaszthatatlan tudományterülete az élettudománynak.

  A természettudományok, a fizika és a kémia tudományok esetében , közel száz éven belül jelentős fejlődést tudhatott magának,és ez nem más mint a KVANTUMMECHANIKA tudományának kiteljesedése.

  Az élettudományok esetében ez a “nagy ugrás” nem következett be, mert a biológia tudománya csak azzal foglalkozott, hogy kvantumjelenségekkel “beavatkozott” az élővilág természetes kőrforgásába.

  Hazánkban a BME élettudomány kutató csoportja egy több mint 40 éves kutatómunka eredményeként az élettudományokon belül önálló tudományággá formálta a kvantumbiológiát (Quantumbiológia) ami egy kvantumbiológiai rendszerelméletben lett összesítve. Tehát a kvantumbiológiai nem egy beavatkozás kvantum hatásokkal, hanem a természet anyag és az élet körforgásának kvantumos folyamatait kutatja és foglalja egységes rendszerbe.

  A beszélgetés elsődleges célja, hogy ismeretet adjon a 21.század tudományáról. Ez azért is fontos feladat, mert a kvantumbiológiára való hivatkozásnak ilyen és ehhez hasonló vadhajtásaival találkozhatunk:

  Személyre szabott QUANTUM WELLNESS ! Szeretnél részesülni benne? Nincs más dolgod , mint a hangmintádat , ami az egyedi kódod, fellõni a quantummatrixba! Ezzel lehívod a testednek és a lelkednek szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat a quantumtérbõl. Az eredmények azonnal jönnek. Akik használják, pár napon belül jelentõs életminõség javulást érz

  2021.01.21.